PÅSKFEST

Idag har vi den årliga påskfesten med laget!
Här kommer några stiliga bilder från tidigare evanemang.




                                                                                                              //VÅFFLAN

FOTBOLLS SKRATT

Fotbollslaget hade förlorat med 4 - 0 och coachen gick fram till domaren:
- En strålande match!
- Tycker du?
- Ja, absolut! Du skulle ha sett den!

- Du är en sjuk och konstig jäkel. Här står jag och kallar dig för hjärndöda rikspajas, stendumma blinda ärkefån, lobotomerade dumäckel, och glosögda förvirrade byfåne. Och du står bara och flinar?!-
-Ja, jag tränar för att bli fotbollsdomare

Det var en gång två killar som satt och såg på fotboll när en tredje kom in.
- Vad står det? frågade den tredje.
- 3-0 till oss!
- Jaha. Vem gjorde målen då?
- Det första gjordes av Svensson och de andra två av någon som heter Replay.




// VÅFFLAN

Valhall Cup

I helgen avgjordes då Valhall Cup på Billerud Arena och målet för dagen var såklart tre segrar. Lagen som deltog var Visam Pallo, Blåsmark/Svensbyn och Malmberget.

Vi började dagen med att slå Visam Pallo med 2-0 efter att Emelie Helmvall gjort båda målen. Det fanns mycket att förbättra i spelet vilket vi även gjorde till den andra matchen då vi mötte Blåsmark/Svensbyn. Då fick vi  igång vårt spel bättre och hittade fler djupledsbollar. Slutsiffrorna skrevs till 11-0. I den sista matchen var det då Malmberget som stod för motståndet. Det var många trötta ben i vårt lag men vi lyckades ändå vinna även denna match med 11-0.

Sammanfattningsvis så genomför vi matcherna på ett bra sätt och får göra mycket mål.


Dagens Ros

Går till Elin Rutberg som befunnit sig på Billerud Arena hela dagen och ryckt in och hjälpt till när det som bäst behövdes.

Emma Schäufele live från Polen

Sitter just nu i vårt hotellrum och klockan 13.00 idag så spelar vi vår första EM-kval 2 match mot Polen.
Tänkte mest bara säga lycka till och VINN nu imorgon så ska vi göra det här med! :D
KÖR HÅRT!

Skiva till omklädningsrummet

Det har kommit önskemål om en ny skiva till omklädningsrummet. Jose har blivit utsedd att fixa den men hon vill ha hjälp med låtar så vi gör en repris på fjolåret. Alla i laget skriver i kommentarsfältet vilken låt de vill ha med på skivan. Den som inte kommer med någon låt har inte rätt att klaga :) Kapten Johanna har redan bokat Mikrofonkåt. Hade någon annan hunnit ta den så hade vi fått den engelska versionen med oxå.

Benny fler gästspel önskas både på träningar och här i bloggen :)


Gästspel

Tjenare, Benny här.
Gästspelade på träningen i måndags, så jag tänkte göra likaså här på bloggen. Börje hade tydliga förhoppningar på mig, jag är ju grundaren av denna blogg så jag skulle enligt hans utsago "kanske få ordning på bloggen".
Så då kände man ju direkt pressen att skriva, ingår visst i arbetsbeskrivningen (som jag inte fått).

Eftersom att jag syns lika mycket på träningarna som jag vanligtvis gör i målprotokollet så missar jag alla fantastiska floskler i omklädningsrummet. Så, jag vädjar mitt allra ödmjukaste till er som läser (spelare, fans, tränare, haters och stalkers) att maila dom till mig på [email protected]. Och notera gärna att jag ber er, så ödmjukt jag kan. Och det spelar ingen roll om det är jag som sagt det, om Sundell sagt det på skolan eller om någon sagt något omläpligt på andra ställen. HIT ME!


Tills dess, ta hand om er.
/ Benny.

Trångfors - Assi 0-9

Vårt nya tillskott på bloggen har som ni märkt börjat delegera ut arbetsuppgifter (vilket vi nog kan behöva) så det är säkrast att lyda och skriva några rader om matchen i lördags.

Vi åkte till Boden med endats 11 spelare och många med nya positioner. Bland annat en helt nykomponerad backlinje som nog är den kortaste backlinje som någonsin spelat i assis damlag. Men det märktes inte alls under matchen, de dominerade luftrummet totalt matchen igenom och visade på säkert försvarsspel, imponerade!

Vi startade inte matchen på bästa sätt, det var slarvigt passningsspel och lite för smått spel. Trots det gör den nygamla forwarden Johanna Lindbäck mål tidigt i matchen. I paus står det 0-2 efter att vi fått en straff som Johanna satt i mål.

I andra halvlekt var spelet betydligt bättre vilket också ledde till att målen trillade in med jämna mellanrum. Johanna Lindbäck stannar på 4 mål, Josefine Hansson smäller in 2 efter att ha brytit in två gånger och Emma Schäufele, Johanna Andersson och Frida Sundell gör varsitt.

Det finns mycket som kan förbättras men med tanke på förutsättningarna och att det endast var tredje matchen för säsongen så får vi vara nöjda. Mycket starkt att alla med nya positioner genomför matchen på ett bra sätt.

På söndag är det dags igen och då är det Cup Valhall på Billerud Arena, vi startar första matchen 8.30.
/Lina

Trångfors vs Assi if

Emma här som skriver nu och inte Emma "benny" Vallgren utan Emma "våfflan" Shäufele. Tänkte att vi skulle försöka få lite liv i den här bloggen nu.Så kan nu göra ett löfte att den kommer ha lite mer fart i sig nu framöver. Först och främst mer inlägg och oftare och sedan mer bilder.
Klockan 12.00 idag blåste domaren igång matchen på Boden arena. Där mötte vi Trångfors och blev vinst med hela 0-9! det var många som spelade på platser som dom aldrig spelat på förut och vi hade inte en enda avbyrare så tycker absolut att det gick grymt bra!. Det kommer att komma ett bättre referat om matchen senare av Lina kanske. Men ni ska självklart få lite stiliga bilder.

RSS 2.0