Ny säsong, nya tränare men samma färger

Till att börja med, Emma Vallgren vid tangenterna.
 
Okej. Vi erkänner, det har varit ett långt uppehåll här på bloggen. Mest för att assifotboll.se har täckt upp den infon ni behöver för att hålla er lugna. Men nu, när vi kör försäsong såhänder det mycket off record som kan vara kul att läsa. Såkanske det fnns några tappra själar som fortfarande läser och kan sprida vidare att denna blogg åter är i rullning


Och i rullning är även denna äsong. Vi har hunnit ha tre pass, varav två pass är med vår nya fystränare Jocke. Jocke är rktigt kunnig och jag tror verklgen att han kommer lyfta oss till nya höjder. Vi känner oss tacksamma över att ha fått en så engegerad renodlad fystränare och vi kommer kriga oss igenom alla fyspass denna vinter.

Ny huvudtränare har vi också fått, Joukko. Känns också som en kompetent och duktig tränare som gillar att ha bolltempo på träniiingarna.

En lagledare har också anslutit, Eva. Känns skönt att ha en kvinnlig röst i ledarstaben också, kanske något vi har saknat. Det är nog även nyttigt att det inte alltid bara är min stämma som hörs, hehe.


Vill även passa på att tacka Markus och Börje för det enorma arbete de lagt ner på laget under många år och hoppas att ni också kommer till BA och följer oss :)


Tack för mig! / E.V

RSS 2.0