16.00 I Risön

Idag har vi match mot Åkullsjön.Förutom att det ska bli sjukt kul att få spela match igen så är vi enormt revanch sugna sen vår förra förlust!
Sen kan jag även säga att vi kommer se så stiliga ut på på uppvärmningen, kom dit själv så får ni se och sen så hoppas jag att ni alla kommer och hejjar på oss! :)

Nya tag

Det blev ju förlust i lödags vilket var en stor besvikelse. Jag tänkter inte skriva så mycket mer om det utan jag hänvisar till Mackans referat på laget.se.

Vi har iaf tagit nya tag och startat en ny träningsvecka för att på lördag ta emot Åkullsjön. Vi kommer vara otroligt revanschsugna och ska ha 3 poäng!

Match nummer två

Idag åker vi till Piteå för att möta Infjärden vilket blir en mycket tuff match. Infjärden som i år siktar på en topplacering och som började förra veckan med att spela oavgjort mot Åkullsjön på bortaplan. Matcherna mot infjärden brukar alltid bli jämna och det lär väl inte bli något undantag i år.

Assi - Morön 4-1

Premiären avklarad och vinst med 4-1. Vi började matchen bra och spelade aggressivt och tog även ledningen tidigt genom Emma Schäufele efter ett frisparkslyft. Innan halvtid så hade även Carro Karlsson skrivit in sig i målprotokollet efter ett inspel av Emelie Helmvall. Efter målen så tappade vi lite aggressivitet och bjöd in motståndarna men de lyckades inte skapa några riktiga farligheter förutom ett skott i ribban.

I början av andra lyckas Morön ändå kvittera efter en hörna. Efter deras mål får de lite energi och vi får inte riktigt igång vårt spel. Men efter ca 60 minuters spel så gör Emelie Helmvall 3-1 och efter det gör även Josefine Hansson 4-1 vilket blir slutresultat. Morön lyckas inte skapa några fler riktigt farliga målchanser utan vi kontrollerar matchen.

Sammanfattningsvis en helt okej premiärmatch där vi hade kunnat göra några fler mål. I framtida matcher gäller det för oss att försöka hålla uppe vårt spela hela matcherna för att inte åka på onödiga mål bakåt.

Nästa helg kommer nästa riktiga värdemätare då vi åker till Piteå och möter infjärden som i helgen spelade oavgjort mot Åkullesjön på bortaplan.


/Lina

VINST

VINST MED 4-1 !! så skönt å en mycket bra början på denna säsong! mer kommer av Lina senare.
//VÅFFLAN

Seriepremiär

Idag är det äntligen dags! Vi har väntat på den här dagen ända sen i höstas då vi föll på målsnöret och nu är det äntligen dags. Vi taggade till tusen för att börja spela så kom ut till Billerud Arena 17.00.


Josefine Hansson

Vi tänkte nu gå ifrån fotbollen lite här på bloggen och hjälpa vår lagkamrat Jose med dejtandet och låta er lära känna henne lite bättre. Josefine Hansson är en av lagets kantspelare som ofta lurar upp sina motståndare på läktaren. Hon är en student som gillar både fika och godis, speciellt choklad. Hon gillar fredagsmys, filmkvällar och långa promenader i solnedgången.

Tveka inte att höra av dig om just Du är intresserad. Skicka ett mejl till [email protected] och bifoga gärna en bild och lite fakta om dig själv.
Passar inte denna singel dig, kanske är för snygg?;) så är det bara att hålla utkik det kommer fler.

BildBomb!

Eftersom jag är sjuk så kunde jag tyvärr inte vara med på matchen så då passade jag på att fota lite.
Kan även meddela att det blev vinst med hela 13-1
VÅFFLAN

Assi - Trångfors

Idag är det då dags för genrep inför serien som startar till helgen. Avspark 19.00 på Billerud Arena.


RSS 2.0