Säsongen 2010, sammanfattning.

Det har i skrivandets stund gått ett bra tag sedan den där sista matchen mot Åkullsjön. Den där matchen då vi föll på målsnöret. Då besvikelsen, tomheten och ilskan visade sig i hela truppens ansikten. Det är det bittraste vi varit med om. Vägen dit var lång, kantad med mycket träning, långa löppass, tunga fyspass och en heldel bollpass.
Vi tänkte sammanfatta säsongen åt er, så gott vi kan. För att sätta punkt på säsongen 2010 och blicka framåt mot säsongen 2011.

Allt började som vanligt med en tung försäsong, kanske den tyngsta på flera år med som tidigare nämnt mycket löpning på schemat. Och framförallt det förbannade tåget! Mackan har drillat oss med tåget tills vi i stort sett såg ut som lokomotiv allihopa. Vi har svurit och suckat åt detta under hela säsongen men i slutet av säsongen kröp vi till korset och erkände att Mackan faktiskt hade en annan baktanke med övningen än att bara plåga oss.
De mörkaste vinternmånaderna sprang (bildligt och bokstavligt talat) förbi rätt fort och snart började vi alla
att se fram emot att spela matcher. Dock blev det inte så många matcher för oss som man kanske hade önskat. De uteblev på grund av olika anledningar. Förhoppningsvis ser inte kommande försäsong ut på samma sätt.
Innan årets Valhall Cup spelade vi också vår första Svenska Cupen match så vi fyllde bussen och åkte till Skellefteå och Morön. Inkasserade en vinst med 0-3 i ett jävligt blåsigt och snöigt Skellefetå. I den andra omgången mötte vi Piteå och åkte ur.
Nog om det.
Mer om detta:
När påsken närmade sig så började förberedelserna inför  den årliga Valhall cup. Den spelades som alltid hemma på Billerud Arena och till allas glädje vann vi efter en tuff finalmatch mot Alvik.
Efter det var det en lång väntan till att seriespelet skulle börja. Och äntligen var dagen D här! Åkullsjön borta (Nähä?! Vilken överraskning!) och när domaren blåste av första seriematchen så stod det 1-6 till gästande Assi. Inte en dålig seriestart, om vi får säga det själv. Och det får vi ju, det är ju våran blogg! Efter det rullade serien på, som den brukar göra. Vi dippade ett par gånger innan uppehållet. Men efter uppehållet gick vi obesegrade. Inte en förlust. Det är så strongt att det är nästan är äckligt. Och sen vet ni ju alla hur det gick, 5 mål ifrån kval. 5 mål. Det smakar fortfarande lika bittert. 


Men vi har börjat ladda om, vår försäsong har redan startat och vi hoppas att ni stöttar oss hela vägen till kvalet kommande säsong.



Tack från Emma & Lina.

RSS 2.0