Assi - Morön 4-1

Premiären avklarad och vinst med 4-1. Vi började matchen bra och spelade aggressivt och tog även ledningen tidigt genom Emma Schäufele efter ett frisparkslyft. Innan halvtid så hade även Carro Karlsson skrivit in sig i målprotokollet efter ett inspel av Emelie Helmvall. Efter målen så tappade vi lite aggressivitet och bjöd in motståndarna men de lyckades inte skapa några riktiga farligheter förutom ett skott i ribban.

I början av andra lyckas Morön ändå kvittera efter en hörna. Efter deras mål får de lite energi och vi får inte riktigt igång vårt spel. Men efter ca 60 minuters spel så gör Emelie Helmvall 3-1 och efter det gör även Josefine Hansson 4-1 vilket blir slutresultat. Morön lyckas inte skapa några fler riktigt farliga målchanser utan vi kontrollerar matchen.

Sammanfattningsvis en helt okej premiärmatch där vi hade kunnat göra några fler mål. I framtida matcher gäller det för oss att försöka hålla uppe vårt spela hela matcherna för att inte åka på onödiga mål bakåt.

Nästa helg kommer nästa riktiga värdemätare då vi åker till Piteå och möter infjärden som i helgen spelade oavgjort mot Åkullesjön på bortaplan.


/Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0