Trångfors - Assi 0-9

Vårt nya tillskott på bloggen har som ni märkt börjat delegera ut arbetsuppgifter (vilket vi nog kan behöva) så det är säkrast att lyda och skriva några rader om matchen i lördags.

Vi åkte till Boden med endats 11 spelare och många med nya positioner. Bland annat en helt nykomponerad backlinje som nog är den kortaste backlinje som någonsin spelat i assis damlag. Men det märktes inte alls under matchen, de dominerade luftrummet totalt matchen igenom och visade på säkert försvarsspel, imponerade!

Vi startade inte matchen på bästa sätt, det var slarvigt passningsspel och lite för smått spel. Trots det gör den nygamla forwarden Johanna Lindbäck mål tidigt i matchen. I paus står det 0-2 efter att vi fått en straff som Johanna satt i mål.

I andra halvlekt var spelet betydligt bättre vilket också ledde till att målen trillade in med jämna mellanrum. Johanna Lindbäck stannar på 4 mål, Josefine Hansson smäller in 2 efter att ha brytit in två gånger och Emma Schäufele, Johanna Andersson och Frida Sundell gör varsitt.

Det finns mycket som kan förbättras men med tanke på förutsättningarna och att det endast var tredje matchen för säsongen så får vi vara nöjda. Mycket starkt att alla med nya positioner genomför matchen på ett bra sätt.

På söndag är det dags igen och då är det Cup Valhall på Billerud Arena, vi startar första matchen 8.30.