Förlust på straffar.

Gårdagens semifinal i COOP Norrbotten Cup spelades hemma mot Notviken. Det var en jämn match som Notviken tillslut vann på straffar. Första halvlek var chansfattig där Josse Lindbäcks friläge några minuter in i matchen är matchens bästa, tyvärr får hon inte till avslutet som går över. Efter det har Notviken en bra period men skapar inte speciellt mycket, det är mycket ställningskrig och inget skönspel ute på planen. I andra halvlek tar vi tag i taktpinnen och 1-0 kommer rättvist efter några minuters spel. Vi tar över mer och mer och har bud på fler mål, men mitt i vår fina period lyckas Notviken kvittera. Trots att vi har många lägen att avgöra matchen blir det inga fler mål och inte heller i den följande förlängningen vilket innebär att det får avgöras på straffar. Notviken är iskalla och sätter sina straffar samtidigt som vi missar två och vi får gratulera Notviken till finalplatsen där Piteå IF väntar som finalmotståndare. Trots förlusten gör vi en bra laginsats med många nya spelare på nya positioner som gör det riktigt bra, ett bra tillfälle att få matchträning och visa att man vill spela. Fernanda är bäst för dagen och dominerar på mitten, Josse H kommer in i andra halvleken och tillför fart i anfallsspelet, Frida och Emilia känns säkra i mittlåset och Emma V gör en stabil match i målet. Nu tar vi nya tag inför lördagens match mot Alvik.