4-4 mot Själevad

Dagens match mot Själevad blev en målrik tillställning. Själevad börjar bäst och tar ledningen efter 3 minuter. Resten av halvleken är det vi som för spelet men det är Själevad som gör målen. Halvtidsresultatet skrivs 3-0 och är inte fullt rättvist men Själevad är effektiva och sätter sina chanser och utnyttjar att vi tappar boll när vi är påväg framåt. I andra halvlek ökar vi farten och skapar lägen hela tiden. 3-1 kommer i 67:e minuten och målet görs av Laura på inspel av Josse H. Inhämtningen har påbörjats och i 81:a minuten hinner nyinbytta Natta ikapp en boll och petar den mellan benen på målvakten till 3-2. Vi känner att vi kan vända på det här och fortsätter trycka på för en kvittering som också kommer i den 88:onde minuten, återigen mål av Natta. Kallduschen kommer i minut 90 när Själevad gör 4-3 på ett av sina få lägen i andra halvlek. Men vi ger aldrig upp och efter en högerhörna behåller vi bollen och får in den i straffområdet igen och Maria trycker in 4-4 med två sekunder kvar.

Sett till hur matchen utvecklar sig känns en poäng som en seger med, återigen, ett mål i slutsekunderna, något som tyder på en hög lagmoral och det är en otrolig styrka vi har i att vi aldrig ger upp. Viktigt också att inte ge Själevad någon lucka i tabellen, nu väntar match mot den andra toppkonkurrenten Alviks IK hemma på BillerudKorsnäs Arena Lördag kl 14.00.

Just nu ser vi herrlaget som också spelar i övik, de ligger under med 2-0 mot Anundjsö. Andra halvlek ska precis börja.