Resor

Det kommer bli endel långa resor denna säsong och varje resa innebär en mängd roliga händelser. Jag tänkte nu berätta om några händelser från senaste resan till Uppsala.

Resan startade tidigt och det var trötta spelare som åkte iväg från Risön redan 06.00. Morgonens heta samtalsämne handlade om José hade med sig yoghurt i väskan denna resa eller om hon lärt sig av sina misstag. När det var dags att passera säkerhetskontrollen så klarade sig José denna gång det var istället Andy som försökte ta med sig ca tre droppar Kalixvatten i en flaska vilket resulterade i att hon fick vända om och tömma flaskan.

Väl på planet så var det inte yoghurt som överkonsumerades denna gång istället var det brödet som var eftertraktat. Johanna L var nog värst av alla och hamstrade ordentligt, hon kan eventuellt ha tagit några med sig hem också.


På långa resor är det alltid någon som brukar hamna på bild sovandes med någon rolig min. Björck har dock kommit på en metod för att slippa.

Även denna resa var vi framme i väldigt god tid vilket betydde tidsfördriv innan mat. Mackan och Bernardo tävlade som vanligt och denna gång handlade det om fotbollsspel.

Amanda hade som vanligt en massa dumheter på gång och denna dag var det Johanna L som var den utsatta. Hon lyckades fånga många fantastiska bilder vid olika tillfällen. Nedan ser vi när hon smygfotar Johanna när hon sover.

Amanda fortsatte med dumheterna även efter match och hann då med att stoppa rulltrappan vilket resulterade i flertalet svordomar från arga resenärer. Enligt säkra källor fungerade fortfarande inte rulltrappan på tisdag eftermiddag.
Även på hemresan var det problem i säkerhetskontrollen. Jenny blev misstänkt för bomber i skorna och äntligen insåg dom att det är Amanda som är det stora ligisten och att hon behöver visiteras. Andra viktiga lärdomar vi fick under resan var att:
  • Carla inte är kittlig
  • Andy blir alltför social när hon är trött och berättar hela sin livshistoria utan några hämningar
  • José tar ytterligare ett steg bort från ensamheten
  • Bananer i pyjamas låten kan lätt fasta på hjärnan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0