IK Sirius FK - Assi 2-1

Det är några dagar sedan matchen och vi har hunnit smälta den och gå vidare så jag lägger därför in Mackans referat som även återfinns på hemsidan.

Ikväll känns det som änglarna gråter. Åter igen förlorar vi med uddamålet där vi inte får till det där lilla extra som krävs i de avgörande momenten i anfallsspelet. Baklängesmålen var dock frukten av egna individuella misstag där vi tappar passningar i uppspelsfasen. Matchen började något böljande där lagen kände på varann. Sirius hade dock ett bra kortpassnings-spel med varierade uppspel.
I minut 18 tog Sirius ledningen efter att vi misslyckats med en frispark som hamnade hos Siriusspelare som gjorde sin plikt. Trots få chanser i första halvlek kunde Caroline Karlsson kvittera efter en snabb omställning i den 28:e minuten. Nu gällde det för oss att hålla igen kommande minuter då vi tidigare slappnat av och fått mål emot oss kort efter. Trots denna erfarenhet höll vi bara 4 minuter innan Sirius kunde ta ledningen efter tappad passning i uppspelet. Bollen hamnade på kanten där inlägget hittade målet direkt, något tursamt.

Sirius började starkast i andra rundan men där vi kom allt mer ju längre halvleken led. Vi hade ett par chanser mot slutet som vi tyvärr inte lyckades forcera in.
Nästa lördag möter vi Västerås och då j...lar skall vi få till det efter små justeringar vare sig de vill eller inte.
Starkast i Assi IF denna eftermiddag var Fernanda Da Silva som höll ihop försvaret, Caroline Karlsson som oroade hemmaförsvaret. Elin Rutberg gjorde en helt fullgod insats.

Målen: Caroline Karlsson 1
Assist: -----
Byten: 56:e minuten
Ut Emelie Helmvall
In Viktoria Kenning

Vi tackar busschauffören Anders Eriksson för bra service och ett mycket gott bemötande samt sällskap.

// Marcus Roininen// Tränare




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0