Inför Assi IF - Vasalunds IF

På söndag 15.00 är det dags för årets hemmapremiär på Billerud Arena. Vi får hoppas att snön håller sig borta och att publiken hittar ut till arenan.
Matchen spelas mot Stockholmslaget Vasalunds IF. Vasalund förlorade sin premiärmatch mot Rågsved med 4-0, så de är förmodligen revanschsugna precis som vi.
Vasalund slutade 7:a i  fjolårets div 1 norra och året innan slogs dom i toppen där Piteå IF var allt för starka och tog steget upp i damallsvenskan. Det är svårt att säga hur bra lagen är efter bara en omgång men vi vet att vi kommer att få kämpa hårt oavsett vilket lag vi möter, men vi är förberedd på uppgiften och kommer göra allt för att kriga till oss poäng. Vi är jobbiga att möta hemma på Billerud Arena och förhoppningsvis kan vi bjuda publiken på en bra match.
Läget i laget ser bra ut, ett frågetecken är Fernanda som haft känningar under veckan men kan förhoppningsvis spela. Träningarna i veckan har sett bra ut och imorgon får vi slipa på dom sista detaljerna inför matchen.
På söndag 15.00 är det dags för årets hemmapremiär på Billerud Arena. Vi får hoppas att snön håller sig borta och att publiken hittar ut till arenan.
Matchen spelas mot Stockholmslaget Vasalunds IF. Vasalund förlorade sin premiärmatch mot Rågsved med 4-0, så de är förmodligen revanschsugna precis som vi. Vasalund slutade 7:a i  fjolårets div 1 norra och året innan slogs dom i toppen där Piteå IF var allt för starka och tog steget upp i damallsvenskan. Det är svårt att säga hur bra lagen är efter bara en omgång men vi vet att vi kommer att få kämpa hårt oavsett vilket lag vi möter, men vi är förberedd på uppgiften och kommer göra allt för att kriga till oss poäng. Vi är jobbiga att möta hemma på Billerud Arena och förhoppningsvis kan vi bjuda på en bra match.
Läget i laget ser bra ut, ett frågetecken är Fernanda som haft känningar under veckan men kan förhoppningsvis spela. Träningarna i veckan har sett mycket bra ut och imorgon får vi slipa på dom sista detaljerna inför matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0