Assi - KB65 6-0 (6-0)

Eftersom Kix  är bortrest så får jag rycka in och skriva några rader om matchen igår.

KB65 kom till Billerud Arena med stort behov av poäng men vi gav dom aldrig någon chans till det. Vi startar matchen bra och får en straff redan efter i den 2:a minuten som Johanna förvaltar på bästa sätt. Målen rullar in med jämna mellanrum i första halvlek Josse Hansson gör 2-0 i den 13:e minuten frispelad av Johanna L. Sedan gör Johanna både 3-0 och 4-0 i den 24:e respektive 29:e minuten och fullbordar sitt andra hattrick på två matcher. Innan pausvilan hinner Emelie Helmvall göra 5-0 pch Carro Karlsson 6-0.

Förutom dessa mål skapar vi mängder av chanser och borde kanske leda med några mål till. Men spelet var bra, bra tålamod och variation.

I andra halvlek så backar KB65 hem och minskar ytorna vilket gör det svårare för oss att spela. Vi fortsätter ändå att skapa chanser och har några bollar just utanför och några ramträffar. Vi vinner skotten med 21-1 vilket speglar matchbilden bra. KB65 får aldrig till någon farlig chans och spelet var under hela matchen på deras planhalva.

Nästa match blir betydligt tuffare då Notviken som jagar oss kommer på besök måndag den 5 september. Då krävs det att vi höjer oss ytterligare för att behålla serieledningen då Notviken kommer göra allt för att peta ner oss.