Notviken - Assi IF 0-5 (0-2)

Söndagens match var som tidigare nämnt en väldigt viktig match för våran del och det märktes. Redan under uppvärmningen såg det otroligt taggat ut. Alla var fokuserade på sin uppgift och insåg betydelsen av att verkligen gå in och göra sitt jobb.

Matchens första minuterna var händelserika, åt båda hållen. Först en långboll mot Carro K som sprang ifrån Notas backlinje och kom fri mot deras målvakt men dessvärre inget mål. Carro var som alltid ett ständigt hot mot Notas försvar trots att hon inte satte någon balja, men eftersom hon var mycket hårt uppvaktad så skapade hon ytor åt andra och var inblandad i många farliga situationer.
I nästa moment i matchen får Notas ett ribbskott, men returen tar vi hand om. Men efter de första svajiga minuterna tar vi över mer och mer. Vi var mer på tårna än vad Notas var och under matchen äter vi upp Notas med en effektiv press som gör att de inte får tid att slå sina långbollar över vår backlinje. På den offensiva fronten varierar vi vårt spel på ett bra sätt och hade bra rörelse som gjorde att det oftast fanns någon att passa till. Och då är det inte konstigt att det börjar rulla in mål.

Och genom denna seger så ligger vi nu 1:a i serien och har allt i egna händer. Vi har redan ställt in siktet på lördagens match, kom och stötta oss hemma, 16:00 på Billerud Arena.