Spelarpresentation: Ellinor Sundell

Idag presenterar vi allas vår Ellinor Sundell, lika känd för att vara den virrigaste spelaren utanför plan som sina tuffa brytningar på plan. En spelare som kan spelas på många olika positioner och har en bra tryck i bössan och stark i luften. En stark pådrivare och stor profil i laget!

 

Fakta
Nummer: 9
Namn: Ellinor Sundell
Smeknamn: Elli, Gnelli?
Position: Innermittfältare
Ålder: 18
Modersklubb: PGIF
Antal säsognger i a-laget: 3 ½
Styrka: Huvudspelet
Svaghet: Vänsterfoten....
Kännetecken på plan: Hörs väldigt mycket

 

Ellinor, du är en av våra mer rutinerade spelare och varit det ett par säsonger trots att din ringa ålder, hur känns det att vara en av de gamla? :)
Att vara rutinerad som 18-åring är inte illa men det tacklar jag nog ändå rätt så bra. Det roligaste med att vara en av gamlingarna är att jag börjat inse att nu då kvadraten är på schemat så kan jag numera titulera mig som en av de som ropar "yngst jagar" vilket jag ej kunde nyligen. Då fick man promt ställa sig i mitten och argt jaga.. Det måste nog vara det allra bästa med att inte vara yngst hi hi.

Vad tror du om denna säsong?
Jag tror att om vi bara får håll oss friska och skadefria så kommer vi absolut vara uppe och slåss i toppen! Vi har en bra stämning i truppen och jag tror verkligen på oss. Våran trupp känns också starkare och tryggare som lag iår och även om serien känns väldigt tuff och bra så har vi tagit ytterligare ett kliv framåt vilket gör att vi ska vara med högst upp.

 

Personligen, hur tror du att säsongen kommer se ut för dig?
Även om säsongen startade med en time-out så känner jag större motivation för fotbollen nu än vad jag gjort på länge. Känner mig lugnare och tryggare som spelare och tror det är viktigt för utvecklingen. Skulle vara tacksam om jag nu skulle bli frisk från världens bamseförkylning så att jag skulle kunna dyka upp på träningarna igen och kunna få tillbaka formen.

 

Du kan spelas på många olika positioner, vart spelar du helst?
Det beror på vilket konditionsskick jag är i ha ha. Innermittfältare är fantastiskt kul att spela då man är vältränad och orkar springa medan det är helt fruktansvärt då man är otränad och konditionen ligger hemma i någon dammig byrolåda, då kan jag uppskatta mittbackspositionen mer då man kan stå och peka mer. Sedan säsongen 2008 så är jag även hemligt förälskad i högerbacksplatsen..

 

Slutligen måste vi såklart fråga om du kommer ihåg att ta på dig värmebyxorna? ;)
Så var det ju inte! ha ha. För dom som inte vet så glömde jag ta på mig shortsen PÅ värmebyxorna vilket gjorde mig lite röd om kinderna då vi hade fyspass med herrarna förra vintern. Numera har jag blivit äldre och gör inte sådana dumheter mer utan har ett minne som börjat mogna nu. Hoppas jag iaf.. (önsketänkande)

Övrig kuriosa
Detta vet ni inte om mig: Spelat piano och tvärflöjt sen jag var liten
Jag blir imponerad av: Mig själv varenda gång jag glömmer något. Tänk att även fast man innerligt försöker komma ihåg så lyckas jag glömma ändå. Det är imponerande!
Om jag var ekonomiskt oberoende skulle jag: Resa mycket, vara givmild och ödmjuk.
En person jag vill träffa är: Lady Gaga vore rätt kul att skaka hand med.
Och under en dag skulle vi: Kolla i hennes garderob
En sak jag inte klarar mig utan är: Läppglans / Läppsyl
Jag älskar: Livet
Jag ogillar: Stress..
Innan match måste jag: Har nog inga tvångstankar där hur länge jag nu än funderat :)
Mitt bästa fotbollsminne är: Elitlägret i halmstad med länslaget, vi hade så kul!
Årets genombrott i laget är: Nikki!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0