Lira - Assi 0 -4

Här kommer nu ett mycket försenat matchreferat från segern i måndags. Detta på grund av tidsbrist just nu då jag har två tentor till veckan och Benny jobbat mycket.

Matchen i måndags började vi bedrövligt men mycket felpass och många felaktiga beslut. Lira spelade med mycket hög press och gav oss inte mycket tid för bollbehandling, de var mer aggressiva och ville mer än oss. Regnet gjorde inte saken bättre, men är inget att skylla på. Trots detta så leder vi i paus med 0-1 efter att Emma Schäufele nickat in en hörna.

I paus pratade vi om att ha mer tålamod och våga rulla boll och visa lite mer vilja. Andra halvlek börjat bra med mål ganska omgående genom Kixen. Bara två minuter senare ökade vi på till 0-3 genom Maria Lundbäck. I den 69:e matchminuten fastställde Kixen med sitt andra mål slutresultatet till 0-4.

Vi gör ingen höjdarmatch men vi tar tre poäng som är det viktiga. Dock krävs skärpning från samtliga till näsa match då Notviken gästar oss på Billerud Arena på måndag.