Inför Lira BK - Assi

Imorgon måndag spelas den tredje seriematchen för året och nu åker vi till Luleå för att möta nykomlingen Lira BK. De har som Markus nämner börjat serien med två förluster vilket borde innebära att de är mycket revanchsugna och kommer ge oss en tuff match. Vi dock kommer väl förberedda och taggade till match.

Tränarens ord inför matchen:

Ny match, nya utmaningar stundar inför 3:e omgången då vi möter Lira på bortaplan. Lira har inte börjat serien bra och har nog mer att ge och är nog sugna på poäng.

 

Jag har alltid upplevt Lira som ett lag och har en spelstil som vi haft problem med tidigare vilket vi ska försöka råda bot på. Vi nöter på övningar och färdigheter för att befästa dessa samt ökar själva spelövningarna, fasta situationer för att bli än mer effektiva i boxen.

 

Tjejerna ser ut att vara trygga i sina roller och uppgifter vilket jag tror kan leda till en allt högre harmoni i laget men även då när vi möter motgångar. Tjejerna är väldigt fokuserade på matchen och lägger inte mycket energi på tidigare resultat. Vår lägsta nivå känns högre i år än förra säsongen vilket är viktigt för att upprätthålla en god kvalité en längre period och för att kunna vara slåss i toppen. Vi hoppas kunna ställa upp med ett fullt manskap.

Marcus Roininen

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0