Åkullsjön - Assi 1-6

Seriepremiären mot Åkullsjön slutade lyckligt med seger 6-1. Vi fick en bra start på matchen då vi redan i 14 minuten tog ledningen genom Carro Karlsson, Kixen stod för framspelningen. Vi ökade på till 2-0 i minut 32 återigen genom Carro denna gång framspelad av Josse. Innan första halvlek var slut hann Åkullsjön kvittera till 2-1. Vi förde spelet hela halvleken och rullade boll med stort tålamod.

Andra halvlek började på bästa sätt då vi ökade på ledningen till 3-1 genom Maria Lundbäck framspelad av Carro. Det hann bli tre mål till innan matchen var slut, Josse Hansson gjorde två och Amanda Norén ett. Vår drömstart i andra halvlek tog musten ur Åkullsjön som inte lyckades skapa så mycket framåt. Vi kontrollerade spelet matchen igenom och skapade ständigt farligheter. En bra premiärmatch som vi ska ta med oss men nu gäller det att jobba vidare. På lördag gästar Infjärden oss på Billerud Arena, de lär vara revanschsugna då de förlorade i premiären mot Alvik med 2-1.