A new era

I ett försök att modernisera Assi IF's damlag och få damfotbollen ut i cyperspace har två tappra själar från laget valt att starta en blogg. De två tappra själarna är inte helt otippat Lina och Emma V. Det är även den sistnämnda som fått äran att författa detta inledningsinlägg och på så sätt kicka igång bloggen.


Vad hoppas vi att denna sida ska fylla för funktion då? Ja, det primära målet är givetvis att LAGET ska ha en slags samlingspunkt på Internet. Det sekundära målet är att supportrar runt om i vårt avlånga land ska få läsa om våra matcher och övriga upptåg. Vår förhoppning är att samtliga i laget ska titta in i alla fall en gång i veckan för få reda på det senaste som händer i laget.

Utöver information och liknande riktat mot laget så kommer vi att bjuda på veckans floskel och veckans youtubeklipp. Men vi kommer även att ha inlägg riktade mer mot de supportrar som eventuellt kommer att följa denna blogg. De inläggen kommer att innehålla spelare och tränarnas tankar och åsikter före och efter match. Vi har även förhoppningar på att filma intervjuer med spelare och tränarna för att verkligen spexa till det! 




Denna blogg är helt fristående från Assi IF och de åsikter som skrivs och sägs här är personliga. Men redan nu kan vi upplysa er om att ALLA kommenterar utan namn eller med namn som Anonym och dylikt kommer att tas bort. Inga undantag. Kan man inte stå för sina åsikter får man faktiskt hålla dom för sig själv. Har man åsikter får man mer än gärna maila oss på a[email protected]. Vi vill inte heller ha påhopp mot personer inom laget eller föreningen. Det klarar vi oss bra utan! 


Avslutningsvis vill välkomna alla läsare till vår blogg! 

Assi IFs damlag, genom Emma.

Kommentarer
Postat av: Mackan

Ja, jag blev redan så desipåinted på ett inlägg.

El maco....men hallå, typ, det ska ju vara Don Maco eller har jag varit otydlig.

Och det är rätt....ni kommer att få uppleva en resa, en kulinarisk upplevelse från det finska köket på lördag.

2010-03-19 @ 08:43:53
URL: http://assibloggen
Postat av: Emma

El Maco är ett självalt namn! Du har själv valt det Coach :D Och vissa namn sätter sig helt enkelt, jag menar.. Kolla på namn som Benny & Kocken. Helt obegripliga men fortfarande kallas man för det!



Vi ser framemot makaronilåda på lördag då med andra ord?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0