Umedalen - Assi 3-4

Dagens match mot Umedalen slutade med seger trots ett underläge med 2-0 och en otrolig ineffektivitet. Vi har ett stort spelövertag hela matchen och rullar runt boll på ett bra sätt som skapar farligheter gång på gång. Men trots detta så är det hemmalaget som tar ledningen i första halvlek. Vi gör även ett mål innan paus men domaren blåser av matchen för halvtid precis när bollen rullar över mållinjen.

I andra halvlek fortsätter spelövertaget och vi producerar nya chanser hela tiden. En bit in i andra så får Umedalen en hörna som letar sig in i mål och vi har nu en rejäl uppförsbacke med 2-0. Som tur är så gör vi mål i anfallet efter och vi får lite vind i seglen. Efter det gör vi tre mål till och leder med 2-4. Umedalen lyckas göra ett till mål innan matchen är slut och det slutar 3-4.

Nästa vecka väntar Mariehem på bortaplan då gäller det att vara mycket mer effektiva för att ta hem tre poäng.