Mariehem - Assi 3-0

Andra bortamatchen i Umeå på två helger slutade med förlust 3-0 mot serieledarna Mariehem. Första halvlek var jämn och det skapades inte så mycket farliga chanser åt nåt håll.

I början av andra halvlek tar Mariehem ledningen efter att vi inte lyckats rensa undan en hörna. Efter de skapar vi en mängd farliga chanser där vi borde ha kvitterat. Men Mariehems målvakt spelade bra och lyckades avvärja farligheterna. Efter det så ökar Mariehem på ledningen till 2-0 efter att vi fått inte fått undan bollen tillräckligt och de slår ett inlägg som nickas över rutan i målet.

Efter de flyttar vi fram mer folk och lyckas även skapa flera farliga chanser men inget mål. I minut 89  gör Mariehem 3-0 och matchen är definitivt avgjord.

Nu siktar vi framåt mot Hägglunds borta på lördag, en jobbig resa men jag hoppas att det är ett taggat lag som åker ner till Övik för att fixa tre viktiga poäng.