Inför Umedalen - Assi

I förra matchen mot Notviken kom vår första förlust som verkligen sved med tanke på de lägen vi hade. Men det är glömt nu och vi ser fram emot tre tuffa bortamatcher. Närmast ska vi bege oss ner till Umeå för att spela mot umedalen. Det är alltid en svår match och det lär vara ett taggat lag vi möter med tanke på deras start i serien. För oss gäller det nu att hitta vårt eget spel

 

Tränarens ord inför matchen:
Vi går in i en fas där vi har tre tunga bortamatcher på raken och skall på ett målmedvetet sätt beta av en match i taget där vi behöver vara på topp för att ta poäng. Efter ett par omgångar av mindre bra spel och ett tapp på 3 poäng måste vi vända trenden om vi ska hänga på i toppen. Vi kommer att gå igenom positionsspelet än mer ingående och kommer eventuellt ändra i organisationen inför lördagens match.

 

Vi måste bli mer noggrannare i våra avslut för att lyckas vinna matcher vilket vi kommer att tillägna mer tid åt på träningarna. Nu gäller det Umedalen på bortaplan vilket inte är en lätt uppgift men är trots det ute efter vinst och 3 pinnar. Umedalen är nog ett betydligt bättre lag än vad tabellen visar och har all respekt för dem.

 

Marcus Roininen

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0