Inför Mariehem - Assi

Då var det dags för andra umeåresan på två helger, denna gång besöker vi serieledarna Mariehem. De är än så länge obesegrade och vann över Notviken förra helgen. Vi besegrade Umedalen efter att ha gjort det onödigt jämt. Till denna match gäller det att ta fram viljan och ha tålamod i spelet och självklart utnyttja sina lägen. Hela laget måste höja sig för att vi  ska lyckas ta med poängen hem.

Tränarens ord inför matchen mot Mariehem
Efter förra matchen mot Umedalen där vi ändå rullade på hyfsat men var alltför ineffektiva krävs nu än mer för att lyckas ta poäng mot ett starkt Mariehem. Jag vet att tjejerna kan lyfta sig och plocka rfam färdigheter när de väl behövs och som de besitter samt hoppas att de ska känna uppgiften som extra rolig och utmanade vid så viktiga matcher.

Vi skall också försöka minimera de individuella misstagen som alltid uppstår under en match. Under veckan har vi nött passningar, avslut samt en del positionsspela för att vara väl förberedda på en tuff drabbning på bortaplan. Får spelarna vara friska m.m. så tror jag att vi kan ge Mariehem ett bra mostånd och en kamp om de viktiga 3 poängen.

Mariehem som är ett spelande lag med startak individuella inslag, tror jag måste spelas med tålamod och disciplin. Poängen är som sagt viktiga för båda lagen.

Marcus Roininen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0