Inför Alvik - Assi

Våromgångens sista omgång spelas för oss mot Alvik på bortaplan imorgon torsdag. En tuff match där det gäller för oss att vara med från start och spela vårt eget spel. Stämmningen i truppen känns mycket bra och vi ska göra allt för att vinna sista matchen innan vila vilket är mycket viktigt om vi vill vara med i toppen även till hösten.


Mackans ord inför matchen

Egentligen tror jag att matchen mellan Alvik och Assi är den intressantaste matchen denna omgång. Alvik som nästan måste ta poäng för att hänga med i toppen och likaså för oss i Assi men där vi har möjlighet till att skapa distans till den nedre delen av tabellen.

Klarar vår backlinje att mota Alviks långa "knack"-bollar och vi kan knipa 2:a bollarna så tror jag att vi har en god chans trots spel på Liko Arena där vi haft svårt med att vinna. Alvik kommer troligen att sätta en hög press på oss och spela fysiskt. Har vi tålamodet att rulla och spela ett mer varierat spel tror jag chanserna kommer och därmed målen likaså. Vi hoppas på en trevlig och myggfri föreställning och med en positiv utgång inför uppehållet för di grön-vita.

Marcus Roininen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0