Hägglunds - Assi 4-4

Den sista långa bortamatchen för i år slutade med ett oavgjort resultat vilket kändes som en besvikelse sett till spelet och chanserna.

Hägglunds startade matchen bäst och gjorde även det första målet efter ungefär en kvarts spel. Deras inlånade spelare från Umeå IK sköt ett skott i stolpen och på returen petade en Hägglundsspelare in returen. Efter detta kom vi in i matchen mer och mer och spelt jämnade ut sig mer och mer. Vi skapade endel farligheter i första halvlek bland annat en straff men tyvärr inget mål.

I andra halvlek tog vi över spelet mer och mer men det var ändå Hägglunds som ökade på ledningen till 2-0 efter ett friläge. Vi reducerade dock omgående genom ett skott utifrån av Frida Björck. Bara några minuter efter hade vi kvitterat då Amanda Björn-Norén lyfta bollen över deras målvakt. Vi gör även 2-3 och 2-4 genom Johanna Andersson och Caroline Karlsson. På mindre än tio minuter hade vi vänt matchen.

Tyvärr lyckas vi inte hålla detta utan låter dem kvittera till 3-4. Efter detta tilldöms Hägglunds en mycket tveksam straff som Hägglunds sätter i mål och fastställer slutresultatet 4-4. En stor besvikelse att vi tappar en tvåmålsledning.

Nya tag på onsdag då Blåsmark gästar oss på Billerud Arena.

Glädjande med resan var dock att vi fick träffa Håkans nya kärlek Jens på scandic, vi önskar dem all lycka. Tyvärr fick vi ingen bild på kärleksparet. Självklart skall även nämnas mackans insats i gris på uppvärmningen, se bilden nedan.