Assi Notviken 0-4 (0-1)

Gårdagens match mot Notviken fick inte det slut vi hade hoppats på. Vi börjar matchen på det sätt som vi har pratat om och tar tag i taktpinnen. Vi skapar direkt några farliga chanser när vi kommer runt på kanterna men lyckas inte trycka in bollen. Notviken jobbar sig in i matchen och  är även det lag som lyckas ta ledningen efter ett skott utifrån som seglar över Rutan i målet. Innan första halvlek är slut så hinner vi missa några till lägen däribland ett friläge.

I paus snackar vi om att börja rulla runt mer och inte spela fast oss på en kant men framförallt visa lite vilja. Det är något som inte lyckas alls. Vi skapar några farliga chanser till i andra, ett till friläge men inget mål trots detta. Vi rullar runt ganska bra men den hjälper inte. Vi har tre riktigt bra chanser när vi ligger under med 0-1 hade vi satt något av dem hade det blivit en helt annan match. Nu flyttar vi fram folk och chansar framåt och det leder till att Notviken kontrar in tre lite onödiga mål.

I nästa match är den Umedalen som står för motståndet då krävs det mer vilja från alla och mer fokus i avsluten.