Alvik - Assi 1-3

Vi avslutar våromgången på bästa sätt genom att vinna med 3-1 och nu haka på i toppen inför hösten. Matchen präglades av kamp där det inte var något skönspel men där vi var mer effektiva i avlsuten. Enligt mackans uträkningar 11-3 i avslut till vår fördel.

Första målet i matchen kommer efter en hörna som Kix slår och som styrs in i mål av alviksspelare, detta i minut 29. I minut 35 ökar vi på till 0-2 efter mål av Carro Karlsson. Vi var det bättre laget i första halvlek och skapade fler farliga chanser.

I andra halvlek utnyttjar Amanda Norén en försvarsmiss och skjuter in 0-3 till oss. I detta läge känns segern kassaskåpssäker. Men mot slutet börjar Alvik pressa på mer och mer och får till slut in en reducering och fastställa slutresultatet 1-3.

En skön seger och en bra avslutning på vårens matcher. Nu är det vila och tid att ladda upp batterierna som gäller.