Blåsmark/Svensbyn - Assi 4-5

Lördagens match var definitivt ingen bra prestation av oss. Vi kommer inte upp i normal standard utan slarvar i passningsspelet och spelar dåligt försvarsspel över hela planen. Vi låter även Blåsmark ta ledningen efter en kvart. Efter det rasar målen in och det står 2-3 i paus. Våra målskyttar Carro Karlsson 2 och Johanna Lindbäck 1.

I andra halvlek fortsätter ställningskriget men det bjuds på fler mål. Blåsmark kvitterar ledningen i inledningen av andra. Efter det gör vi två raka mål och matchen känns avgjord. Blåsmark gör dock ytterligare ett mål och fastställer slutresultatet 4-5.

Blåsmark krigar tappert hela matchen och spelar efter sina resurser. Fler lag kommer få problem där. För oss gäller det att höja oss betydligt om vi vill vara med och slåss i toppen.

Nästa match på söndag mot Hägglunds hemma.