Assi If - Mariehem SK 2-1 (1-1)

Vädergudarna var inte med oss eller fansen i lördags då regnet bokstavligen öste ner på Billerud Arena. Att det var så pass många som dök upp och stöttade är helt underbart, en stor ELOGE till er och ert engagemang under matchen.
Regnet gjorde det svårt att beräkna bollen och felbedömningarna var fler än någonsin och vi fick se långt mycket mer felpass av både hemmalaget och bortalaget än vad vi är van med.
Och med det i åtanke kan vi väl också erkänna att det var ett mycket grisigt spel vi visade upp större delen av matchen, men ibland måste man vinna så också. Vi är i regel ett väldigt spelande lag, så vi kunde bjuda på den här och då vi går av planen med 3 pinnar så är det nog ingen i de grönvita som beklagar sig särskilt mycket!

Resultatet i halvtid var 1-1 efter att Kixen redan efter 6 minuter slog in vårt första mål. I minut 23 kvitterade Mariehem SK, ett rent skitmål. 1-1 stod sig ändå till Carro "trisslotten" Karlsson i 89:de minuten på ett helt obegripligt sätt chippar bollen över deras målvakt och sätter 2-1. Lyckan är total i Assi-lägret och vi tar 3 poäng med oss, inte den mest välspelade matchen mebn absolut den skönaste vinsten!

Nu laddar vi om batterierna och har nästa match på lördag, kom ut till arenan och stötta oss!