Assi - Blåsmark/Svensbyn

Höstomgångens andra match spelas på bortaplan mot Blåsmark. Första matchen resulterade i vinst vilket gett laget ett bra självförtroende. Träningarna under veckan har varit bra det har varit högt tempo och bra stämning i laget. Så imorgon gäller det för oss att verkligen visa oss från vår bästa sida och inte bjuda på något.

 

Mackans ord inför matchen

Var och såg våra kommande motståndare möta Notas under veckan. Själva spelet var kanske ingen höjdare men såg de svarta ha ett riktigt krigarhjärta och vilja som kan komma att ha betydelse framöver samtidigt som de kan störa ALLA lag i deras jakt på poäng vilket de också nästan lyckades med.

Har stor respekt för deras närkamp/luftspel, fasta situationer och snabba omställningar. Vi spelar äntligen våran första gräsmatch vilket kan vara ovant men tror att det kan gynna vårat passningsspelspel då inte bollen rinner iväg, alltför lätt.

 

Vi har också ändrat lite i vårt sätt att spela inför hösten vilket kräver mer arbete men vilket inte är något bekymmer för oss och vill lösa situationer högre upp i banan. Vi har haft en lyckad träningsvecka och där tjejerna varit fokuserade på en ny match med senaste mötet i åtanke. Målsättningen är 3 poäng.

Marcus Roininen

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0