Assi - Alvik

Höstomgången startade på bästa tänkbara sätt med seger på hemmaplan ikväll med hela 8-0. Vi fick en kanonstart på matchen och tog ledningen redan i andra minuten då Carro Karlsson kom fri med målvakten och säkert placerade in 1-0. Innan första halvlek är slut har vi gjort två mål till genom Carro igen och ett mycket snygg mål av Kixen där hon tar sig förbi sin spelare och pangar upp bollen i närmsta krysset.

Vi pratade i paus om att inte slappna av och bjuda på något och det gör vi verkligen inte. I andra halvlek gör vi ytterligare fem mål. Vi spelar runt och har tålamod och låter inte Alvik få tid att slå de långe bollarna som de vill göra. Hela laget gör en kanonmatch och gör precis det vi pratat om innan.

Nu tar vi nya tag för på lördag är det en ny viktig match borta mot Blåsmark.

1-0 Carro Karlsson
2-0 Carro Karlsson
3-0 Viktoria Kenning
4-0 Lina Henriksson
5-0 Ellinor Sundell
6-0 Carro Karlsson
7-0 Josefine Hansson
8-0 Emma Schäufele