Assi -Blåsmark/Svensbyn

Imorgon spelas nästa träningsmatch denna gång i Piteå mot seriekollegan Blåsmark/Svensbyn. Laget deltog i början av april i vår egen cup på Billerud Arena där de slutade på tredjeplats efter att bland annat ha besegrat Kemi i bronsmatchen.

I vårt lag saknas några spelare pga jobb och skador men formen är uppåtgående vilket är positivt då serien närmar sig. Vi har inför matchen pratat med ytterspringare Josefine Hansson för att höra vad hon tror om söndagens match.

 


Hur är formen inför matchen imorgon?
Efter den tuffa matchen mot Piteå har det varit segt och lite småont i kroppen, men det har börjat släppa nu. Fotbollsmässigt har det gått hyfsat under veckan så mot Blåsmark/Svensbyn hoppas jag på att det egna spelet ska lossna ytterligare och att man kanske kan få till några inbrytningar som Mackis och Börje efterlyst:)

Hur är läget i laget?
Nu då vi har fått träna några veckor ute och även fått några matcher i benen börjar det se bättre och bättre ut. Vårt spel ser lovande ut och när vi fått till det är det inte många lag som hänger med vilket känns väldigt lovande, både inför kommande match och serien.

Vad tror du om motståndet?
Såg bara lite av dem under cupen, så har egentligen inte så bra koll på deras spel. Tycker dock att det ska bli kul att möta dem eftersom vi kommer stötas på under serien.

Är det någon i laget som sett extra het ut i veckan?
Alla har jobbat på bra under veckan, både på träningarna och i matchen mot Piteå. Men tycker att Elin i målet har sett bra ut i veckan så det känns tryggt inför matchen mot Blåsmark/Svensbyn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0